Holmen Gård

Aktivitetsleir

Velkommen til aktivitetsleir på Holmen Gård

Sommerleir i uke 32, søndag til fredag
Det er ankomst søndag 7. august og avreise fredag 12. august 2016

Pris kr 3500 pr barn

Er du mellom 8-14 år og har lyst til å prøve spennende aktiviteter iløpet av skoleferien? Da er Holmen Gård stedet for deg! 

Fra søndag til fredag arrangerer vi aktivitetsuker for deg hvor du får prøvd deg på forskjellige aktiviteter som klatring, padling, fjelltur, navigering, naturlekeplass, hinderløyper, ballspill, dansing, kunst, matlaging, fisking, bading, konkurranser og mye annet! Vinterstid prøver vi oss på skileik, hundekjøring, snørekjøring og kanskje overnatting i snøhuler? Opplæring på ski og hvordan man ferdes ute om vinteren er viktig - det skal være moro å være ute hele året! Du får bli kjent med mange andre barn og unge fra Helgeland og omegn og vi lover deg moro fra morgen til kveld. I tillegg får du bli kjent med mange forskjellige dyr, og være med å stelle og fore våre firbeinte venner. For å delta på vinterleir er aldersgrensen 10-14 år.

Matopplevelser er viktig for oss og deltakerne får være med å tilberede spennende mat både inne og ute på bål både vinter og sommer.

Overnatting i egne hytter, med jenter og gutter hver for seg - og fordelt etter alder og eventuelle ønsker. Vi har totalt 48 sengeplasser. Måltidene spises ute - eller inne i skolestua (Øverstua) avhenging av vær. 

Høres dette spennende ut for deg? Vi møtes på leir!

Påmeldingsskjema Aktivitetsleir

Kontakt: Trine Holmen | Pb. 455, 8651 Mosjøen | Telefon: 99 62 35 15 | E-post: trine@holmen-gard.no

© 2014 Eiteråholmen AS. All rights reserved